avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu suplimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu suplimentar

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns , luna acesata trebuie sa dam angajatilor un salariu suplimentar conform contractului , dar avem si o serie de angajati noi care nu au acest salariu suplimentar in contract , intrebarea mea ar fi daca trebuie sa le fac ceva o decizie prin care sa le aduc la cunostinta ca nu beneficiaza de acest salariu.
Totdata avem si o clauza in contactul cu salariu suplimentar si anume : angajati nu trebuie sa fie sanctinati disciplinar sau sa absenteze nemotivat ( 2 zile ) in decursul anunui pentru a putea beneficia de acest salariu suplimentar , si aici intrebarea ar tot aceiasi ca si la primul caz : trebuie sau nu sa le fac o decizie de instiintare ca nu vor beneficia de acest salariu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 4 Decembrie 2012
Nu cred ca este necesara emiterea acelei decizii ... atata timp cat nu au prevazut in c.i.m. , nu beneficiaza de acest salariu ... insa este posibil sa fiti reclamati la CNCD ...
De ce sa fim reclamati atata timp cat noua conducere a dorit ca acest salariu suplimentar sa nu mai existe in contract ?In urma cu un an de zile CiM-ul a fost schimbat.
Pentru ca unul dintre acel salariati sa considere ca este discriminare ... este dreptul lor sa considere acest lucru, insa institutiile abilitate pot constata sau nu veridicitatea celor sesizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul ... Magie1 Magie1 Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul nu se poate mari daca nu e semnat actul adițional. E legal cum a procedat ... (vezi toată discuția)
Diferența dintre angajați. steluta-tah steluta-tah Patroana face diferența dintre mine și colega mea. Amândouă avem contractul de munca pe 4 ore,amândouă avem aceiași functie. Patroana vrea ... (vezi toată discuția)
Ccc RamonaI RamonaI Buna ziua am si eu o problema...momentan sunt in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani, aceasta perioada ar inceta in februarie 2014....in ... (vezi toată discuția)