avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

se poate incheia un contract de arenda pentru o suprafata de teren care face obiectul unei actiuni pentru iesire din indiviziune fara acordul tuturor mostenitorilor? cum poate fi anulat/radiat acest contract de arenda?
Cel mai recent răspuns: Catalina Covaliu , utilizator 11:00, 5 Decembrie 2012
Asa cum a spus si dl. @fcserban, insa vin cu o completare; initiatorul topic-ului nu doreste arendarea erenului. Sunteti pregatit sa cultivati singur pamantul? Este foarte greu de facut, in special dac anu este o suprafaa mare si nici nu se renteaza. Sau poate sunteti suparat si pur si simplu nu o sa-l cultivati defel, ceea ce n-ar fi indict. Exista insa si o alta posibilitate: plata in produse si diferenta in bani. Insa, acest lucru se poate face prin notificarea arendasului. Poate ca acesta, arendasul, nu a avut la cunostinta situatia terenului, prin urmare, trebuie sa dea curs notificarii dvs. Daca refuza, atunci puteti actiona pe latura penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare primarie contract de arenda dimitrianegru dimitrianegru buna ziua, Avem un teren eu si fratele meu pentru care nu am facut iesiirea din indiviziune,inca. Fratele meu a incheiat un contract de arenda intre el si o ... (vezi toată discuția)
Contract arenda Am un contract de arenda, eu fiind arendas, incheiat cu o persoana X. Respectiva persoana, are un contract de arenda incheiat cu un alt arendas, care expira ... (vezi toată discuția)
Arendarea unui teren marusca marusca Situatia este urmatoarea: sintem mai multi frati mostenitori ai unui teren detinut de tata. Unul dintre frati a incheiat un act sub semnatura privata cu o ... (vezi toată discuția)