avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie pe propria raspundere a angajatorului ca nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie pe propria raspundere a angajatorului ca nu a mai avut raporturi de munca cu angajatul in ultimii 2 ani

Buna seara!


As avea si eu nevoie de un model de declaratie pe propria raspundere a angajatorului conform careia nu a mai avut raporturi de munca cu angajatul in ultimii 2 ani.Mentionez ca am nevoie de acest model pt a beneficia de cei 30% din somaj si ca angajatorul a spus ca nu stie sa faca aceasta declaratie si ca sa ii aduc un model,deoarece niciodata nu a mai luat pe cineva din somaj.


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:36, 3 Decembrie 2012
un posibil model de declarație pe proprie răspundere dată de către un angajator :

Antetul
Administrator (director),
Numele şi prenumele
Nr. . . / . . . 2012

DECLARAŢIE PE PROPRIE RÃSPUNDERE


Subsemnatul ......................................în calitate de reprezentant la Societatea . . . . . în calitate de . . . . . . . .numit în baza . . . . ., cunoscând prevederile art.292 din Codul Penal, prin prezenta, declar pe proprie răspundere că societatea mai sus-menționată, nu a mai fost în raporturi de muncă sau de serviciu în ultimii 2 (doi) ani anteriori datei de încadrare a numitului . . . . ., CNP . . . . . ., domiciliat în . . . . . Am dat prezenta declarație spre a-i servi numitului . . . .la AJOFM ”X”
Prezenta declaraţie pe proprie răspundere va însoţi documentaţia prevăzută de art. 73/1 din Legea Nr.76/2002 actualizată privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.


data . . . .
semnătura,


ștampila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modelul de adeverinta pentru somaj petro4 petro4 Trebuie sa intocmesc un document emis de angajator ,din care sa rezulte ca in ultimi doi ani nu a mai intretinut raporturi de munca,ma puteti ajuta cu un ... (vezi toată discuția)
Declaratie prin mandatar cata32 cata32 Dacă o persoană participă la o licitație publică prin mandatar......... și participanților li se solicită depunerea unei declaratii pe ... (vezi toată discuția)
Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)