Tocmai am primit o somatie de la EOS KSI, prin care ma anunta ca o anumita banca la care as avea nu stiu ce datorii, i-a imputernicit pe ei sa recupereze aceste datorii.... Problema este in felul urmator. In anul 2003 am contractat un imprumut cu aceasta banca pentru achizitionare de bunuri. Tot la aceeasi banca aveam si cardul de salariu. In toamna anului 2006 m-am trezit ca mi-au "tras" din contul de salarii toti banii, fara sa ma anunte fara sa ma avizeze in nici un fel, pentru acoperirea datoriei ce o aveam la ei. Din acel moment nu am mai primit nici macar un telefon, desi eu am solicitat la filiala bancii prin care am facut contractul explicatii vis-a-vis de ce datorii mai am. Ca sa nu mai spun in ce hal m-am suparat ca mi-au furat pur si simplu banii din cont, pe cand eram plecata in strainatate si m-au lasat cu "ochii in soare".... Mi-au spus ca datoria s-a acoperit si ca gata dar imi vor trimite ei mie hartie pentru asta... Si atat!
Avand in vedere ca prescrierea unor datorii se face in termen de trei ani cum am vazut ca se sustine as dori sa mi se explice daca aceasta datorie daca ar mai avea ceva "codite "(dobanzi) poate fi prescrisa .
Notificarea scrisa primita de la KSI in cutia postala subliniaza datorie din 2003.... Nu am raspuns apelurilor telefonice si nici nu am confirmat ca am sau nu asa ceva.
Consider ca banca respctiva a facut si asa un abuz retragandu-mi banii din contul de salarii, de aceea as dori sa refuz sa le mai dau vreun ban. Aveau toate datele mele de contact, dar nu au facut nici macar o avizare scrisa.
Va multumesc!
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)