In cazul in care un coproprietar executa fara acordul celorlalti coproprietari amenajari interioare , subzidiri , cit si alte lucrari care nu tin strict de conservarea imobilului si in afara de asta fac si o mica extindere a casei , noi ceilalti suntem obligati sa suportam investitiitiile acelui om ? Deci au facut totul fara acordul nostru sau al primariei in cazul extinderii .
1. trebuie autorizatie de extindere/constructie de la primarie
2. trebuie acordul celorlalti coproprietari.
3. nu sunteți obligați să suportați cheltuielile decât cele efectuate cu consolidarea/conservarea cladirii
Da multumesc . Lucarile pe care eventual le vom suporta vor fi constatate de catre expertul trimis de judecator? Cine hotaraste care sunt luccarile pe care le vom suporta ? Toate lucrile invocate nu au fost facute de o firma pe baza unui contract . Vor aduce fel de fel de chitante si facturi .Se ia in calcul faptul ca au locuit acolo si au folosit spatiul si terenul ?
Indiviziune
ContSters262943
Am depus o actiune de iesire din indiviziune . Coindivirarii ma ameninta cum ca oricum nu are ce sa mi ramina de acolo ( este o casa in care am copilarit - am ... (vezi toată discuția)