avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ JUDICIAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ JUDICIAR

In cazul in care un coproprietar executa fara acordul celorlalti coproprietari amenajari interioare , subzidiri , cit si alte lucrari care nu tin strict de conservarea imobilului si in afara de asta fac si o mica extindere a casei , noi ceilalti suntem obligati sa suportam investitiitiile acelui om ? Deci au facut totul fara acordul nostru sau al primariei in cazul extinderii .
Cel mai recent răspuns: ContSters273259 , utilizator 10:26, 4 Decembrie 2012
1. trebuie autorizatie de extindere/constructie de la primarie
2. trebuie acordul celorlalti coproprietari.
3. nu sunteți obligați să suportați cheltuielile decât cele efectuate cu consolidarea/conservarea cladirii
Da multumesc . Lucarile pe care eventual le vom suporta vor fi constatate de catre expertul trimis de judecator? Cine hotaraste care sunt luccarile pe care le vom suporta ? Toate lucrile invocate nu au fost facute de o firma pe baza unui contract . Vor aduce fel de fel de chitante si facturi .Se ia in calcul faptul ca au locuit acolo si au folosit spatiul si terenul ?
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
ContSters273259, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata invocind legea nr .50/1991 ContSters273259 ContSters273259 Sunt in proces de PARTAJ JUDICIAR . Piritii sustin in scris in cadrul procesului ca au construit 3 camere , grajduri etc . Nu au autorizatie de constructie si ... (vezi toată discuția)
Indiviziune ContSters262943 ContSters262943 Am depus o actiune de iesire din indiviziune . Coindivirarii ma ameninta cum ca oricum nu are ce sa mi ramina de acolo ( este o casa in care am copilarit - am ... (vezi toată discuția)
Extindere ilegala chemare in judecata prietenulomului prietenulomului Un coproprietar a facut o extindere ilegala si amenajari interioare si exterioare fara autorizatii de extindere sau acordul coproprietarilor . Intrebare : pot ... (vezi toată discuția)