avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXTINDERE ILEGALA CHEMARE IN JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXTINDERE ILEGALA CHEMARE IN JUDECATA

Un coproprietar a facut o extindere ilegala si amenajari interioare si exterioare fara autorizatii de extindere sau acordul coproprietarilor . Intrebare : pot chema in judecata primaria alaturi de coproprietar ? Pot trage la raspundere orimaria pentru faptul ca nu a luat masuri impotriva celor care au facut acea extinfere fata autorizatie ?
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 10:43, 4 Iunie 2013
nu. primaria nu are nici o treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar ContSters273259 ContSters273259 In cazul in care un coproprietar executa fara acordul celorlalti coproprietari amenajari interioare , subzidiri , cit si alte lucrari care nu tin strict de ... (vezi toată discuția)
Anveloparea facuta de mine este acum desfacuta marilenarotaru1968 marilenarotaru1968 Va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrag din asociatia se locatari deoarece nu doresc sa se intervina asupra amenajarilor facute de mine prin forte proprii. ... (vezi toată discuția)