avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cumparare apartament in bloc fara asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cumparare apartament in bloc fara asociatie de proprietari

Buna ziua,
Sunt pe cale sa achizitionez un apartament la mansarda unui imobil de 3 nivele deasupra parterului, in care nu a mai cumparat inca nimeni vreun apartament. V-as ruga sa-mi dati cateva detalii despre ce ar trebui sa prevad in contractul de vanzare-cumparare astfel incat sa fiu acoperita in cazul unor probleme cu viitorii vecini de imobil in ceea ce priveste partile comune (scara, acoperis, curte comuna etc) si in ceea ce priveste accesul la aceste parti comune si dreptul de proprietate.
Multumesc.
Avand in vedere valoarea investitiei, eu as apela la serviciile unui avocat sa zicem mai specializat in astfel de cauze. Va poate ajuta sa nu aveti probleme de nici-un fel, altfel este foarte riscant. Au mai fost discutii aici pe forum, poate aveti rabdare sa le lecturati.
Indiferent ca exista sau nu asociatie de proprietari, accesul si participarea la cheltuieli se face in cota parte.Cand veti mai avea vecini, trebuie sa incheiati o conventie in acest sens, de comun acord cu toti si avantajos de toate partile.Oricum, e cota parte.Intregul impartit la toti proprietarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament in imobil nou mihaela.tasulea mihaela.tasulea Buna ziua, Sunt pe cale sa achizitionez un apartament la mansarda unui imobil de 3 nivele deasupra parterului, in care nu a mai cumparat inca nimeni vreun ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda care are receptia facuta la primarie ylppa2003 ylppa2003 Buna ziua, La un imobil construit acum 50 de ani cu doua scari, formate din parter, etaj 1 si acoperis , am construit deasupra apartamentului meu de la etajul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna copta parte din acoperis? ... EduardDavid EduardDavid Buna ziua va rog sa imi spuneti ce inseamna cota parte din acoperis? Mentionez ca am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou construit si nu este ... (vezi toată discuția)