avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se introduce actiunea de \\"Revizuire Sentinta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se introduce actiunea de "Revizuire Sentinta irevocabila"?

Buna ziua!
Am fost evacuat din casa printr-o actiune de "ordonanta presedintiala"
Actiunea a fost introdusa de catre fosta sotie la judecatoria sectorului 2 care i-a respins cererea in totalitate iar mai apoi aceasta a depus Recurs la Tribunalul Bucuresti care i-a admis cererea (irevocabila, vremelnica si executorie)
Acum dupa doi ani de cand s-a pronuntat aceasta sentinta au aparut probe noi foarte elocvente care arata fara dubiu ca aceasta a mintit la recurs ca sa poata obtine o sentinta favorabila.

Va rog mult sa imi spuneti unde se introduce "actiunea de revizuire a sentintei" irevocabile data de catre Tribunalul Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 11:11, 7 Decembrie 2012
La tribunal
Daca sentinta irevocabila a fost data de catre Tribunalul Bucuresti, sa inteleg ca si "actiunea de revizuire a sentintei" se introduce tot la Tribunalul Bucuresti?
Stimat forumist,

În cazul dvs ar fi aplicabil Art. 323 alin. 1 Cod procedură civilă, care prevede:

Cererea de revizuire se îndreaptă la instanţa care a dat hotărârea rămasă definitivă şi a cărei revizuire se cere.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin De la Tribunal am primit respingerea actiunii la contestatie decizie de concediere, la fel si de la Curtea de Apel dupa recurs. Intrebarea este la ce instanta ... (vezi toată discuția)
Revizuire 322-7 dadural dadural prin ordonanta presed. am incercat desfiintarea unui gard, dar nu am reusit, ulterior prin revendicare si obligatia de a face am obtinut si desfintarea ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)