avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cetatenie maghiara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cetatenie maghiara

Buna ziua, eu si fiica mea de 5 ani am obtinut cetatenie maghiara, doresc sa aflu daca beneficiaza din partea statului maghiar de alocatie si daca da, unde fac aceste documente? Multumesc
Cel mai recent răspuns: katalyna_03 , utilizator 08:51, 5 Decembrie 2012
Va puteti adresa completand un formular tipizat TrezorerieiMaghiare de Stat (Magyar Államkincstár, Családtámogatási ellátások, Családi pótlék igénybejelentés).
Va recomand sa solicitati crearea unui cont online de acces la serviciile portalului administratiei de stat (Ügyfélkapu), deoarece din acel moment veti avea posibilitatea sa depuneti orice cerere adresata autoritatilor online. Pentru aceasta este necesar sa va prezentati la Biroul de Evidenta a Persoanelor (Okmányiroda).
Cuantumul alocatiei in 2012 este de 12200 Ft/luna in cazul familiilor cu un copil, 13700 Ft/luna, la familiile cu 2 copii, etc.

[Editat - pct. 2.6 din Regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
Multumesc pentru raspuns... doresc sa stiu daca aceste unitati le pot gasii si in cluj sau bistrita.....
Este la Cluj:
[ link extern ]
Telefon: 0264 / 596 300
multumesc pentru sfaturile acordate si va felicit pentru voluntariatul prin care ii ajutati pe cei pierduti in birocratie..... o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)
Implicatile unei hotarari judecatoresti dandaniela3 dandaniela3 Buna ziua, Am o hotarare civila din data 20.ian.2014 care admite cererea formulata de petenta Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ... (vezi toată discuția)
Formularele e411 si e401 - ghid practic de accesare a alocatiilor europene pentru copii Ares-3 Ares-3 Incep prin a preciza ca orice completare la acest material pe care o poate face cineva care a obtinut alocatie sau alocatie complementara pentru copii intr-un ... (vezi toată discuția)