si pron asociatai de proprietari treebuia de la deviz de lucrari , tot felul de documente...ei asa ceva nu s-a putut.
Eu ca impricinat vreau sa pot recupera banii intr-un fel, macar sa fiu scazut de la plata cheltuielilor afisate pe tabel de asociatia de proprietari.
In primul rand trebuia acordul asociatiei pentru executarea acestei lucrari, banuiesc ca nu a fost executata pe toata suprafata condominiului, din moment ce dumneavoastra ati facut "reparatia" pe o suprafata de doar 70 mp, daca nu a fost facuta lucrarea din "atic in atic" imi este foarte greu sa cred ca cineva v-a dat garantie pentru aceasta, si nu cred ca aveti documente justificative pentru a deconta cheltuiala facuta.
Trebuia sa sesizati presedintele asociatiei (in scris, nu verbal), de problema pe care o aveti, daca nu executau ei lucrarea puteati sa ii dati in judecata, iar atunci sigur faceau acest lucru.
Acum nu va ramane decat sa achitati cotele de intretinere restante, pentru a nu risca sa platiti penalizari, sau si mai rau sa va dea in judecata.