Exista o asociatie in care nimeni nu vrea sa se complice si implice . Cineva vrea sa propuna in adunarea generala sa preiau functia de presedinte desi nu sunt proprietar si nici nu locuiesc acolo. Ar vrea ca adunarea sa-mi delege mie aceasta functie. Eu sunt si administrator atestat si indeplinesc de mai multi ani functia de presedinte in asociatia mea.
Este posibil sa fiu presedinte delegat la o alta asociatie daca nu sunt proprietar acolo? Parca stiu ca uneori comitetul executiv poate sa-si delege indeplinirea atributiilor unor firme specializate. Dar eu sunt persoana fizica.
Va multumesc.
Singura solutie prin care ati putea deveni presedinte este ca asociatia respectiva sa se uneasca cu asociatia din care faceti dumneavoastra parte ca propietar.
Desigur ca va fi nevoie si de acordul ambelor asociatii.
In plus, pot fi diferite inconveniente deoarece este clar ca membrii celeilalte asociatii nu vor sa se implice, dar asta inseamna ca la vot vor trebui sa vina mai multi membrii din asociatia dumneavoastra sau sa reconvocati adunarile pentru a putea lua hotarari.
Personal, nu vad ce avantaje ar avea asociatia dumneavoastra din aceasta unire.
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Nici prin cap nu mi-ar trece sa unesc cele doua asociatii. Eu abia am reusit sa constitui asociatia mea pe scara. As prefera sa fiu administrator la asociatia problema, s-o pun pe roate dar nu se gasesc trei oameni sa formeze un comitet executiv. Toti si-au dat demisia si n-au pus altii in loc. Situatia treneaza de ani de zile. Sunt si multi chiriasi, nu prea are cine sa semneze imputerniciri ca sa faca un cvorum. I-am aratat unui proprietar cum sa formeze un comitet de initiativa ca sa convoace adunarea generala dar totul se misca foarte greu. Nu stiu ce sa-i mai sfatuiesc. Pana la urma au ce merita daca nu vor sa se implice deloc. Luni va fi adunarea generala. O sa vedem.
Delegare
123321123
presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)