avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de mandat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de mandat

Buna ziua,
Cum arata acel contract de mandat pentru plata presedintelui asociatiei de proprietari si ce impozite se platesc?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:49, 6 Februarie 2009
Prin Hotarirea adunarii generale a proprietarilor conform legii nr. 230/2007 se mannateaza persoana respoectiva de a indeplini activitatea de prersedinte al asociatiei. Impozitarea priveste numai 16% care trebuie stopati la sursa.
Sunt modele de contract pe care le puteti adapta la asociatia dv.
Accesati adresa de mai jos unde gasiti un asemenea model

[ link extern ]

Intrebarea mea este: in cazul presedintelui de asociatie, cine semneaza pentru mandant, ca pentru mandatar inteleg ca presedintele.
Buna ziua,
Mltumesc pentru raspunsuri dar n-am inteles ce inseamna "stopati la sursa"? Acest impozit se trece in declaratia fiscala?
Inseamna ca i se retin contributiile de catre platitor.

Alte discuții în legătură

Completare fise fiscale asociatie de proprietari nity nity Buna! Sunt administratorul unui bloc din Bv si as dori urmatoarea informatie: Am incheiat un contract in calitate de PFA cu asociatia la care prestez ... (vezi toată discuția)
Contract mandat presedinte bloc nity nity Buna ziua ! In calitate de administrator al unui bloc am intocmit un contract de mandat pentru presedintele asociatiei. Intrebarea este: Am specificat in ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contracte folosesc pentru functiile din asociatie ? akadea akadea Buna ziua, 1. Doresc sa aflu ce fel de contracte trebuie folosite corect(cf.legii) in cadrul asociatiei pentru : - presedinte - cenzor - administrator - ... (vezi toată discuția)