avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea ajuta in acest caz?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea ajuta in acest caz?

Am si eu o problema foarte mare . Un prieten foarte bun a avut 2 ani cu suspendare si nu si a facut reabilitarea . Anul acesta a condus masina beat nu a facut accident doar a fost oprit si ii sa suspendat permisul . Procurorul la gasit vinovat si a primit un an si 2 luni cu executare . astazi a fost arestat . Am 2 intrebari si va rog frumos sa mi raspundeti . Daca isi facea reabilitarea inainte sa se pronunte sentinta cele 14 luni cu executare trebuia sa le faca ??? Si cea de a2a intrebare este . Din moment ce el este arestat se mai poate face ceva ?? Are 3 copii intretinea familia singur sotia stand acasa cu copilasi . Astept un raspuns .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 5 Decembrie 2012
Era reabilitat de drept in mod normal.
Nu aceasta a fost cauza.

Probabil ca asa a considerat instanta dar nu din cauza ca nu era reabilitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis felix10 felix10 buna va cer o informatie in anu 2007 am fost condamnat la 2 ani de puscarie cu executare pentru conducere fara permis beat si accident miam executat pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Instanta din romania e varza barcla barcla sa vedeti cita timpenie este in tara asta.am facut accident am fost beat am fost la probe mi sa suspenda carnetul am ajuns in instanta stiam ca ramin fara ... (vezi toată discuția)