avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pun in aplicare o sentinta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pun in aplicare o sentinta?

prin hotarare judecatoreasca paratul este obligat sa perfecteze actele unui automobil,adica s-o treaca pe numele lui dar el nu vrea spunand ca a vandut-o si nu mai stie nimic de ea,ce pot face in continuare? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:57, 5 Decembrie 2012
Investiti hotararea cu formula executorie si contactati executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Executare silita - procedura Dolila Dolila Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Executare silita viomari viomari Buna ziua, De ce documente am nevoie pentru a merge la un executor judecatoresc sa institui o poprire (pensie alimentara) si recuperarea unor debite restante ... (vezi toată discuția)