avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie dosar penal

Buna seara!
Am primit o citatie de pe adresa parchetului de pe langa judecatoria sectorului 2 Bucuresti pentru audiere si as vrea sa stiu daca eu, in calitate de parte din dosar, pot merge sa cer dosarul sa il vad fara avocat.
Multumesc anticipat!
O seara buna in continuare !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:35, 6 Decembrie 2012
Daca vor sa va audieze nu il veti vedea mai inainte de audiere nici daca veti avea avocat.
Nu ati precizat concret ce calitate detineti in speta
Ca parte in etapa actuala nu puteti solicita dosarul la studiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea masurilor de incredintare a minorului mmmmela mmmmela buna ziua, daca am facut o plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare a minorului si politia si parchetul a dat inceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)