avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am o intrebare. Ce risca o persoana care din motive obiective are restante la plata pensiei alimentare? Sa va explic pe scurt. Persoana respectiva platea pensie alimentara pentru doi copii, in urma unei decizii date de tribnal. Ulterior, recasatorindu-se mai are doi copii in intretinere, si nu a facut cerere de micsorare a pensiei alimentare. Totul a fost ok, pana cand persoanei respective i-a ars casa si nu a reusit sa se achite de datorii fata de copiii din prima casatorie, si i s-a facut plangere la politie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:12, 18 Decembrie 2012
Nu are legatura una cu alta adica restanta cu cea ce se va stabili dupa posibilitatle l sotului dvs. Sa faca cererea de acum cat nu mai poate plati pensia curenta. Va avea de platit restanta asa cum a fost stabilita si o suma curenta mai mica de la data introducerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara și abandon familial tată cu 5 copii Serban constantin77 Serban constantin77 Având trei copii minori sub doi ani cu actuala conviventa ce se întîmplă dacă fosta soție te da in judecată ca nu ai plătit pensia alimentara la cei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara restanta S.Cristina S.Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: In aprilie 2008 am inaintat cererea de divort, avand si doi copii minori. In Iunie 2009 s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catalinagache catalinagache buna ziua, am o dilema si va rog sa ma ajuta-ti cu o opinie calificata. sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, caruia pana acum un an si jumatate ... (vezi toată discuția)