avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina dupa un contract de amanet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina dupa un contract de amanet

Buna ziua, am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Suntem o casa de amanet si dorim sa amanetam masini, ce acte mai ne trebuie cu respectivul client care o amaneteaza inafara contractului de amanet pe care il facem , pentru ca respectivul client daca nu mai poate sa vina dupa masina la expirarea contractului, firma intra in posesia masini iar pentru asta noi trebuie sa o inmatriculam pe noi.Intrebare:Ce act trebuie sa mai facem cu respectivul ca sa o putem inmatricula noi.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:06, 6 Decembrie 2012
Pentru a o putea inmatricula trebuie sa detineti toate documentele autoturismului inclusiv certificatul fiscal
Atentie ca exista posibiitatea sa va confruntati cu situatii in care proprietarul amaneteaza un autoturism cu datorii ,situatie in care nu poate obtine certificatul fiscal...
din cate cunosc certificatul fiscal este valabil doar in luna in care a fost emis, adica daca a fost emis in data de 25 este valabil pana in 30 sau 31. sau poate gresesc?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism. .Alex .Alex Buna ziua, in data de 21.11.2018 am cumparat un autoturism inmatriculat in judetul galati cu asigurarea valabila/itp/etc.. , dupa ce am facut contractul de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal expirat !?! alexandrescovici alexandrescovici Am achizitionat un autoturism inmatriculat RO , am facut contract de v-c . Dupa 2 saptamani de presiuni asupra proprietarului am reusit sa il fac sa scoata si ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto - o mica nelamurire !?! alexandrescovici alexandrescovici Buna ziua. Am achizitionat un autoturism , cu taxa platita , am facut un contract de vanzare cumparare , am primit fiscal . Am inscris masina la impozit , ... (vezi toată discuția)