avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

buna ziuz!am depus la judecatorie o plangere impotriva rezolutiei procurorului impotriva neinceperii urmaririi penale pentru fapta de abandon de familie.am primit citatia unde sunt citata eu si intimatul insa am o nelamurire #-oin citatie scrie asa:" in cazurile prevazute de art 171.alin.2 si 3 cod procedura penala apararea este obligatorie,iar in cazul in care partea nu isi alege un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat,i se va desemna un aparator din oficiu.in vederea exercitarii dreptului la aparare,partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei."la cine se refera la mine sau la intimat?va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 19:03, 6 Decembrie 2012
asa scrie in toate citatiile.....sunt niste formulare
Nici dvs, nici intimatul nu beneficiaza de aparare din oficiu.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
Francisc Gerber, Avocat
FranciscGerber a scris:

Nici dvs, nici intimatul nu beneficiaza de aparare din oficiu.

datorita limitelor reduse ale pedepselor, a faptului ca sunteti in stare de libertate (si nu incarcerati ori militari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Fond plangere impotriva rezolutiei - intimat, cale de urmat cprrobert cprrobert In 2009 - 2010 am lucrat la o firma de distributie, fiind distribuitor marfa si avand conact si cu banii din incasari. Intr`o perioada de cateva luni de zile ... (vezi toată discuția)
De ce sunt citat ca martor TeddyDe TeddyDe am primt o citatie care spune ca eu sunt martor intr-un proces de fond in care acuzatul este un amic de-al meu. \"in calitate de martor, in proces cu ... (vezi toată discuția)