In 2009 - 2010 am lucrat la o firma de distributie, fiind distribuitor marfa si avand conact si cu banii din incasari. Intr`o perioada de cateva luni de zile bineinteles asta si cu stirea casierei am tot luat din bani, ex luam azi 400 ron peste 4 zile puneam 200 ron dar in aceeasi zi mai luam si alta suma de bani, totul pana sa ajuns in jurul sumei de 7000 ron iar casiera a mers la patron si ia spus totul. din acel moment am fost dat afara dat in judecata, am fost la audieri am recunoscut totu su am povestit exact amanunt cu amanunt iar dupa toate astea spre sfarsitul anului trecut 2012 am avut surpriza sa imi vina decizia de scoatere de sub urmarirea penala cu plata cheltuielilor de judecata 50 ron si amenda administrativa de 700 ron. Mentionez ca pana azi incluziv nu am platit amenda sau cheltuielile judecatoresti cat nici catre firma respectiva vreun leu. Azi mia venit o citatie cu recurs la decizia acelui Procuror ce suna cam asa.
Subsemnatul cu domiciliul in ........... este chemata in aceasta instanta, camera....... in ziua de 3 aprilie, in calitate de intimat in prices cu sc............ srl in calitate de petent pentru Fond - plangere impotriva rezolutiilor ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art 278 ind 1 C p.p.)
Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.
In cazurile prevazute de art 171 alin2 si 3 Cod Procedura Penala, apararea este obligatorie, iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu.
In vederea exercitarii dreptuluila aparare, partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei.
Partea careia, personal, prin reprezentant sau aparator ales sau prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei, i s-a inmanat in mod legal citatia pentru termen de judecata nu mai este citata pentru termenele ulterioare, chiar daca ar lipsi la vreunul dintre aceste termene cu exceptia situatiilor in care prezenta acestora este obligatorie potrivit legii.
Am rugamintea sa mi se spuna la ce ma pot astepta si sa fiu indrumat la ce pot face in continuare. Multumesc
Eu inteleg ca la ordonanta de SUP s-a facut plangere. Si plangerea asta se judeca in prima instanta acum.
Ideal ar fi sa va platiti si amenda si cheltuielile. In plus, judecata se tine si fara dvs. dar in situatia in care sunteti ar fi bine sa va duceti.
Multumesc pentru raspunsul de pana acum. In cazul in care eu nu detin aceasta suma si sigur nu o detin ca nu sunt baiat de vreun deputat, la ce se poate ajunge.....pedeapsa cu suspendare, pedeapsa cu executare ?
Ca sa intelegeti mai bine: acum se judeca plangerea impotriva rezolutiei... Plangerea poate fi admisa sau respinsa.
Daca este admisa, este trimis dosarul inapoi la procuror pentru continua urmarirea penala.
Deci, nu o sa fiti condamnat in urma acestui proces.