avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de granituire

Cam la ce suma se ridica cheltuielile de reprezentare pentru un proces de granituire fara revendicare pentru un teren situat intr-o comuna? Care sunt inconvenientele in cazul in care reprezentarea este facuta de proprietar?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:01, 3 Februarie 2009
sa se gandeasca proprietarul daca poate sustine de unul singur procesul cu tot in conditiile in care partea adversa isi pune avocat.
onorariul de avocat difera de la avocat la avocat si este si in functie de valoarea terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituirea, costurile actiunii IancuV IancuV Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie privind costurile unei actiuni in instanta privind granituirea si daca pot cere cheltuieli de judecata privind ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire laci72 laci72 Buna sear imi poate spune cineva cat ar costa sa ma duc in judecata pt.actiune de granituire?multumesc (vezi toată discuția)
Granituire sau iesire din indiviziune? Amalia Dinu Amalia Dinu copii mei poseda un teren. initial a fost al meu si am cedat o parte unei rude. s-a ajuns la nemultumiri din parte rudei cu toate ca nu platit nimic din ... (vezi toată discuția)