avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua . Ma aflu n ccc si nu mai intentionez sa ma ma intorc la vechiul loc de munca . Am gasit de lucru si vreau sa incep la noul job.Am facut cerere de revenire ccc urmata de demisie . Directorul nu imi semneaza decat pe data de 17 .12 . La jobul nou trebuia sa incep de azi altfel pierd jobul. Daca merg si semnez cu data de azi la noul job perioadele se suprapun cca 7 zile . Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 7 Decembrie 2012
Nu este nicio problema.

Art. 35 Codul muncii:

(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Ce inseamna ca directorul nu va semneaza decat pe data de 17.12.2012? ... Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.

Angajtorul are posibilitatea de a renunta total sau partial la efectuarea preavizului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie george_dext george_dext Buna seara, in cazul demisiei prin art 55 /litera b neacceptata,cand este permisa angajarea la alt angajator? (vezi toată discuția)
Urgent !! cbcalin cbcalin Am o nelamurire si as multumi celor care i-mi pot da un sfat in legatura cu aceasta : Sunt angajat al firmei Diverta din Timisoara de aproximativ o luna , ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatului Malina 27 Malina 27 Buna ziua! Vreau o lamurire, daca se poate, legata dr obligatiile angajatului atunci cand i se termina CCC. Sa dau exemplu situatia mea: copilul face 2ani pe ... (vezi toată discuția)