Buna ziua. Am mai postat ceva cu privire la ce am patit asa ca am sa fiu scurt. Am gasit masina lovita in parcare, am mers la politie dupa ce l-am gasit pe vinovat acesta nerecunoscind acest lucru nefiind de acord nici cu prezentarea la politie. Dupa aproape 2 luni apare in sfirsit la politie (mentionez ca intre timp vinduse masina plus alte tertipuri pentru a nu aduce masina) politistul constatator constata ca el e cel care m-a lovit lucru confirmat si de actualul proprietar care a declarat ca "urmele se potrivesc si sunt la aceiasi inaltime". In urma acestor constatari s-a intocmit un proces verbal de contraventie proces verbal care in ultima clipa a fost contestat. Uitindu-ma pe acesta dupa aproape o luna am vazut ca politistul a scris ca fapta sa petrecut pe la ora 14 si nu in cursul noptii cum am declarat eu. I-mi pun intrebarea fireasca dupa ce am citit mai multe mesaje de pe acest forum procesul verbal este nul? Si ma intreb dupa ce am fost la politie de cel putin 10 ori depunind si o reclamatie catre comandant unde am specificat ca vreau sa se faca confruntarea masinilor mai repede, ca trebuie sa existe o cale sa poata fi adus cu masina pentru a-mi putea repara masina , am auzit ca dupa ce va contesta procesul verbal vrea sa ma cheme si pe mine in instanta pentru daune morale, ca l-am purtat pe drumuri desi el nu a vrut sa vina cind a fost citat. Oare daca a parcat linga mine toata noaptea(sunt martori) daca urmele se potriveau (dupa doua luni vopseaua lui de pe masina mea s-a luat) acum sunt vinovat ca am mers la politie si am reclamat incidentul? Oare nu-mi trebuia dovada de reparatie? De ce nu a venit la prima citatie si nu fortuit prin retragerea certificatului de inmatriculare de la actualul proprietar? Mentionez ca masina nu este radiata nici acum. Ce sa fac?
In primul rand, politia trebuia sa-i suspende pe loc permisul deoarece trebuia sa se prezinte in termen de 48 de ore pentru a declara accidentul.
Nu-i nimic daca va cheama in instanta deoarece puteti sa va luati un avocat si sa ii cereti dvs. aceste daune morale, nu sa le platiti.
Procesul-verbal este nul daca nu corespund datele din el cu cele din declaratie.
Inca o data: angajati-va un avocat!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme rca
viorel 33
Buna ziua. Am o intrebare. Pe data de 16 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Dupa citeva ore de cautari am gasit masina care fusese parcata ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
andreea_bc
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)