avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... restante de platit la CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

restante de platit la CAS

Buna seara
In cazul in care sant restante de platit la CAS care nu se pot plati din lipsa de venit, autorizatia de lucru este suspendata din lipsa de activitate, in acest caz la ce te poti astepta?
-ce este de facut?
-CAS apeleaza la instanta?
-instanta hotareste confiscarea bunurilor casa, teren, masina,utilaje, mobilier casnice?
-in cazul in care casa, terenul agricol, autoturismul, sant donate altei persoane acestea mai pot face obiectul confiscarii ?
Acestea au fost donate official la notar dupa acumularea restantelor la CAS.
De asemenea cu ocazia donarii a fost depusa la notar adeverinta de la primarie care atesta ca donatorul nu are datorii.
Se confisca si bunurile din casa, scule, masini?
Care este ordinea confiscarii?

Va multumim!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 23:19, 8 Decembrie 2012
Sumele restante vor fi platite prin executarea silita care poate consta in poprire sau vanzarea silita a unor bunuri din patrimoniul debitorului. Modalitatea de executare silita prin vanzarea unor bunuri din patrimoniul debitorului este reglementata de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executie silita officemvp officemvp buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care sa executat silit un debitor prin poprirea a 1/3 din salar, iar debitorul are un imobil in ... (vezi toată discuția)
Sechestru bancar just07 just07 Buna ziua! Cine ma poate ajuta urgent cu un raspuns va rog! Daca am facut un imprumut la banca si am girat cu un teren!Dupa un an de zile nu am mai avut bani ... (vezi toată discuția)
O angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata ... LilyoftheValey LilyoftheValey o angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata pentru recuperarea prejudiciului. Pana s-a terminat procesul - 3 ani- a divortat si a trecut pe ... (vezi toată discuția)