avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

Buna seara,
Acum cativa ani am contractat un credit de la banca, ca si garantie am ipotecat o casa si un teren. Uitandu-ma peste planul cadastral efectuat de catre banca am vazut ca este o greseala si nu apare pe nicaieri poarta de acces spre teren, mentionez faptul ca terenurile care il inconjoara pe al meu apartin unor terte persoane, iar unul dintre ele este in litigiu.
As dori sa stiu care ar fi urmarea acestei omisiuni.

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2012
denisa-elena.alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: denisa-elena.alexandru , utilizator 12:54, 9 Ianuarie 2013
Nici una, cu sau fara poarta de acces, in caz de neachitare a creditului banca va executa ipoteca.
Multumesc pentru raspuns,

o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca banca andruskme andruskme Exista un credit ipotecar la o banca. Creditorul principal fiinf SRL si garantii persoane fizice Deja nu se mai poate face fata cu plata creditului. Sunt 4 ... (vezi toată discuția)
Ipoteca teren fara constructie razvan11catalin razvan11catalin Buna ziua! Am urmatoarea dilema: cineva, o societate X a contractat un credit de la o banca - creditul a fost garantat cu un teren. Dupa semnarea contractului ... (vezi toată discuția)
Credit de consum cu garantii ipotecare ContSters7371 ContSters7371 Am un credit de consum cu garantii ipotecare de la o banca romaneasca. Am garantat creditul cu 2 terenuri (unul al meu si unul al mamei). In conditiile in care ... (vezi toată discuția)