Am divortat de sotie si am fost obligat la plata pensiei de intretinere in valoare de 150 euro in cazul cand eu nu am serviciu.Mentionez ca am domiciliul in strainatate.Pe ce se bazeaza decizia magistratilor in acest caz.Nu am primit nici o instiintare,doar ce am auzit de la fosta sotie si am citit pe pagina de net a judecatoriei.Va multumesc
Foarte ciudat. In principiu ar trebuie sa fiti comunicat. Motive nu ne sunt cunoscute la fel ca si dv. Ar fi bine sa numiti un avocat sau reprezentant, si sa apelati. Termen pentru apel incepe, curge, de cand vei fi comunicat, dar nu lasi nimic la intamplare. Cauta un avocat. El va va intreba orice imrejumirile si sa va face apel. Toeric se anuleaza procesul din lipsa comunicari. Aici noi, la fel se vede ce si dv., doar putem vorbi despre prezumiri, sau intrebari generale.
Nedeclarare apel
dyenutza
va rog sa-mi mai spuneti si mie care ar fi pasii ce ar trebui urmati in cazul in care avokta care am avuto nu ia facut apelu,si din cate am inteles daca nu a ... (vezi toată discuția)