avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua, O sa increc sa pun si o spita in legatura cu mine.

am cistigat o casa si trebuie sa-l despagubesc pe persoana cu care am avut procesul ,acesta a plecat in afara si l-a lasat pe alcineva cu procura pt a primi creantele (bani) si bunurile inpartite de catre instanta. Persoana care a fost inputernicita a trimis o scrisoare pe adresa casei pe care n-am judecat desi pe timpul procesului si orei actuale adresa din buletin si ceea data la instanta a fost alta. Aceasta este recomandata si noi ( ma refer la mine si sotie) nu am semnat pt ea si fost lasata in gardul curti in localitatea unde n-am judecat(pe casa respectiva). Vreau sa stiu o iau in considerare desi noi am gasit pe data de 08.12.2012 iar in ea sintem "obligati" sa achitam toata suma intregral pina pe data de 14..12,2012 sau astept scrisoarea de executorul judecatoresc unde pot sa platesc (banui ) macar in rate suma dupa ce dau un avans.

intrebarile mele sunt urmatoarele:

eu platesc executorul judecatoresc?
pot sa platesc in rate, si cum trebuie sa fac?
pot sa ma duc eu la executor primul sa intocmesc platile catre persoana pe care trebuie sa o dezpagubesc.

multumesc anticipat pt raspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2012
diliiy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:19, 29 Decembrie 2012
Asteptati sa primiti oficial somatie emisa de bej
Facilitatea achitarii in rate este conditionata de acordul creditorului
Ce intelegeti prin sa intocmesc platile catre persoana pe care trebuie sa o dezpagubesc.in situatia in care ati precizat pot sa platesc in rate?

Nu puteti plati in rate decat cu acordul creditorului. Daca stiati ca nu va permiteti sulta, puteati cere o perioada de gratie de cateva luni macar cand v-ati judecat.
Daca asteptati sa va vina somatie de la executor, veti plati si cheltuieli de executare si riscati sa ramaneti si fara imobil.
Cautati sa va intelegeti cu creditorul asupra platii.
unde sa depun bani ( la intrebarea "sa intocmesc platile")
Sumele le depuneti in contul bej

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare poprire executare silita iulicastoica iulicastoica Buna ziua, Consultand portalul instantelor de judecata am observat (si ma asteptam la asta) ca s-a incuviintat executarea silita de catre cei de la Cetelem ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperari creante romeotgv romeotgv Buna ziua, In anul 2004 am cumparat niste electrocasnice de la [magazin] cu buletinul. Am achitat o parte din credit si datorita unor probleme in familie am ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita claudia1975 claudia1975 Buna ziua, In luna februarie a acestui an am primit o adresa de la banca unde am contul de salariu precum ca cei de la BEJ Tudorache Catalin Andrei au cerut ... (vezi toată discuția)