avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calitatea procesuala a unei persoane decedate cu un an ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

calitatea procesuala a unei persoane decedate cu un an inainte de a fi citata

a fost primita o citatie pe numele unui decedat, de catre familia sa ce locuieste in continuare la aceeasi adresa. vaduva trebuie sa faca ceva? sa se prezinte la proces? sa faca intampinare?? ce ar trebui sa faca?
Cel mai recent răspuns: joy24 , utilizator 22:15, 12 Decembrie 2012
Trebuie ca instanta sa stie ca persoana este decedata.
Pentru reclamant vor aparea niste probleme.

Ce ar fi bine sa faceti ar trebui discutat cu avocatul in functie de anumite aspecte si de ce interese ar avea mostenitorii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aranjata? simonetta_teo simonetta_teo Buna ziua, as dori sa va intreb dak in urma decesului parintilor,2 frati nu se pun deacord cu succesiunea si unul dintre ei deschide proces de partaj ... (vezi toată discuția)
Mostenire daryaa daryaa in urma decesului bunicilor paterni nu s-a dezbatut succesiunea mostenitorii defunctilor sunt tatal meu si o matusa, dar, pentru ca tatal meu si mama mea sunt ... (vezi toată discuția)
Administrator srl decedat chemat in instanta Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Un administrator al unui SRL a decedat si la 4 ani dupa decesul sau, societatea respectiva a intrat in insolventa si lichidatorul il citeaza in ... (vezi toată discuția)