avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxe pentru redeschidere I.I. suspendata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxe pentru redeschidere I.I. suspendata

Stimati domni(e), stie cineva la cat s-ar ridica noile taxe privind activarea unei I.I. suspendata cu modificarea sediului profesional si a codului CAEN principal, si care sunt documentele de care am nevoie
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ginan , utilizator 21:59, 10 Decembrie 2012
pt. cod CAEN 4520 se poate configura bonul fiscal cu prestari servicii - la sediul clientului ( vezi spalatorie auto in parcari de supermarketuri sau la sedii de firme-parcuri auto )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto tip de selfwash incadrare firma pers juridica sau fizica Cezar-Adrian Cezar-Adrian Buna ziua, sunt in postura in care doresc sa initializez o afacere de tip spalatorie auto de tip self wash. Din cele discutate cu diverse persoane mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota auto cu functiune birou chompin chompin Buna ziua, Recent, am inceput o activitate de prestari servicii de decarbonizare motoare auto, cod CAEN 4520; deoarece activitatea de baza nu necesita ... (vezi toată discuția)
Service auto mobil Danutzza Danutzza Buna ziua, detin o firma SRL cu codul caen principal 4791 (piese auto online) si cod caen 4520 si 5221 care se desfasoara la terti. Momentan m-am axat pe un ... (vezi toată discuția)