avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie proces verbal de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie proces verbal de circulatie

Buna ziua. Pe data de 1 DECEMBRIE am fost oprit de catre un agent de politie pe A2 la km. 20 si amendat cu 2000 de lei pentru ca am incalcat restrictia de circulatie impusa in acea zi, eu circuland cu un camion. Desi nu am stiut de interdictie am recunoscut fapta. Problema a fost ca in momentul in care am vrut sa platesc pe loc jumatate din minimul amenzii agentul a refuzat si nici nu mi-a dat posibilitatea sa platesc in 48 de ore aceasta amenda.
Spuneti-mi va rog am sanse sa anulez acest P.V. daca fac plangere impotriva lui.
Cel mai recent răspuns: maricom68 , utilizator 16:56, 10 Decembrie 2012
Greu sa probati sustinerile
Aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Vreau sa precizez ca la rubrica din PV unde spune ca pot achita jumatate din minimul amenzii in 48 de ore, agentul a barat aceasta rubrica desi aveam acest drept prin lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala homerbos homerbos Salut ! Sunt nou pe aici .. motivul pentru care am intrat pe acest forum este amenda mea .. Am fost oprit de agentul rutier care m-a sanctionat conf legii cu 6 ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie. irina8001 irina8001 Buna ziua, in data de 26.08.2015 am fost oprita de politia rutiera la intrarea in localitatea de domciliu si amendata cu 420 lei si 3 puncte penalitate ptr ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala conform legii nr. 61/1991 maria_corina29 maria_corina29 am primit in seara asta o amenda de la politie pentru ceva ce n-am facut. am alergat infractorul si l-am prins dar tot eu sunt cel care a luat amenda ca am ... (vezi toată discuția)