Am si eu o intrebare,am un unchi care este internat la un azil el avind o pensie pe caz de boala mergind in fiecare an la comisie medicala dar de curind a suferit o fractura de bazin si nu poate fi deplasat credeti ca este posibil sa adun avizele pentru a le duce la comisia medicala sau neaparat trebuie dus bolnavul la comisie.Va multumesc anticipat.
Ar fii bine sa mergeti inainte la comisie sa vorbiti despre situatia aceasta si sa le aratati si actele medicale in care veti dovedi ca a suferit de ruptura fractura de bazin,apoi vedeti ce va spune comisia.
In caz daca nu va crede,atunci solicitati serviciul ambulantei sa-l transporte pe unchiul dvs cu targa ptr a se putea convinge si cei din comisia de expertiza medicala.
Procedura legala prevede examinarea solicitantului la sediul unitatii de expertiza medicala -persoane cu handicap
Procedura de examinare nu este conditionata de "convingerea"comisiei de expertiza medicala,
aceasta necesitand analiza temeinica si in limitele normativelor medicale in vigoare,a documentelor medicale,coroborate eventual cu investigatii suplimentare