Cum se procedeaza in cazul cand un vecin doreste sa se racordeze la energie electrica prin intermediul unui stalp pus pe o proprietate privata si nu cere acordul proprietarului?? Doar da o atentie functionarului de la E-on care trimite firma autorizata si face bransamentul fara sa intrebe nimeni pe proprietar nimic, nu mai spunem ca firul traverseaza proprietatea privata pana la stalpul montat de cel care-si face racordul pe domeniul public ... existand totusi posibilitatea sa faca racordul de la alt stalp de pe domeniu public dar cu 30 de m mai departe (il costa inca un stalp asa a iesit mai ieftin).
Cum poate scapa proprietarul de firul montat pe stalpul din interiorul proprietatii sale???
Cei de la e-on o dau din colt in colt si spun ca ar trebui un acord al proprietarului dar care nu exista??!!!
dacă lucrarea s-a făcut fără acordul proprietarului în drept și mai ales fără știrea lui, ați putea PROFITA de ocazie și a depune o NOTIFICARE (în 2 exemplare, le înregistrați la registratura societății, predați unul.Mai puteți folosi poșta, scrisoare recomandată cu Confirmare de primire, păstrați un exemplar+Factura recomandatei+Confirmarea cu semnătura de primire a destinatarului) societății furnizoare de energie electrică cu SOMAȚIE, de exemplu : să desființeze acea lucrare ilegală în termen de 15 zile de la primirea somației.În caz contrar, le puneți în vedere că : a) începând cu prima zi de după expirarea termenului acordat, veți acționa societatea în judecată și va suporta toate cheltuielile procesului ; b) că veți depune și o plângere pt violarea proprietății dvs. de către acea societate, abuz în serviciu.Încercați a le forța ”mâna” în acest sens.
Brasament lumina
Zefelix
Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi ... (vezi toată discuția)