avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera chiria de la o persoana juridica?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera chiria de la o persoana juridica?

Buna seara,
Am inchiriat un spatiu unei persoane juridice din alta localitate,mi a platit prima luna,am facut un contract de inchiriere la Financiar, insa dupa 3 luni este de negasit si problema este ca nu pot rezilia contractul la Financiar fara persoana respectiva.Cum sa procedez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ravi79 , utilizator 08:52, 11 Decembrie 2012
Puteti rezilia contractul prin proces.
Motive ati avea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui act de inchiriere de spatiu comercial ucsena ucsena am inchiriat un spatiu comercial cu data de 15 martie.nici pana acum nu am intrat in spatiu.vreau sa reziliez contractul.am platit o luna chiria in avans si ... (vezi toată discuția)
Sistare plati anticipate bellefille bellefille Buna ziua. Am asistat in urma cu cateva luni,in sediul unei Administratii fiscale la o discutie intre un contribuabil,persoana fizica,proprietarul unui spatiu ... (vezi toată discuția)
In ce coditii imi poate rezilia contractul de inchiriere fr_florentina fr_florentina numele meu este Florentina, am un cotract de inchiriere intre mine ,ca reprezentant a societatii la care sunt administrator si o persoana fizica . obiectul ... (vezi toată discuția)