in urma unui proces penal art 174 C p . am facut apel si in urma resultatului prima data pe 8 noi sa amanat procesul si in 6 dec În temeiul art. 379 pct. 1 lit. b C.p.p. respinge ca nefondate apelurile! se mai poate ataca cumva? sau aici se termina totul? precizez ca eu sunt partea vatamata
mai aveti recursul, termen 10 zile de la pronuntare sau comunicare( daca nu ati fost prezent, dvs. sau avocatul care va reprezinta, la ultimul termen, cand sau pus concluzii in apel). Recursul se judeca la Bucuresti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
daca fac recurs si se va judeca la Bucuresti! se vor lua noi probe la dosar sau la recurs nu se mai ia in considerare noi probe decat la apel? precizez ca mai este o persoana care ar fi participat la omor dar cel inchis nu vrea sa vb de accea pers. spunand ca nusi mai aduce aminte ca era beat. Se poate face testul poligraf pentru a vedea daca este inplicat si cea dea doua persoana? este incadrat in art.174 C p! si a primit 9 ani de inchisoare cu executare, in care persoana a decedat in urma unei lovituri la cap cu o bata si prin strangularea gatului este incadrat corect? va multumesc
Fara a se analiza dosarul nu se poate face o incadrare juridica.
In recurs se va analiza legalitatea si temeinicia hotararilor pronuntate de instantele de fond.
Testul poligraf se facea in faza de urmarire penala in mod normal.
Poate ca nu a fost de acord persoana si din acest motiv nu s-a facut.
Este greu de spus daca se va dispune efectuarea testului poligraf in recurs...
Pe de alta parte, trebuie sa existe si alte probe impotriva persoanei in afara de testul poligraf.
Adica persoana nu poate fi condamnata doar pe baza testului poligraf.
Omor
adyr
Buna ziua. In urma cu cu 7 luni socrul meu a fost omorat de doua persoane, persoana care avea pe numele lui casa si animale sa intales cu celalalt suspect ca ... (vezi toată discuția)