avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cui ma adresez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cui ma adresez?

De la arhiva judecatoriei mi s-a emis gresit un act. La cererea mea functionarii de la arhiva au refuzat indreptarea erorii. Doresc sa actionez in instanta judecatoria. Carui for superior ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 09:45, 11 Decembrie 2012
vă puteți adresa pe cale administrativă președintelui judecătoriei, solicitându-i ajutorul în îndreptarea erorii arhivei (dacă într-adevăr aparține ei și nu cumva instanței de judecată) Dacă aparține instanței, depuneți la registratură cerere de îndreptare a erorii și acea instanță va dispune prin Încheiere de ședință îndreptarea erorii.Dacă nu veți găsi disponibilitatea și interesul niciuneia, puteți chema conducătorul instituției prin reprezentant legal chiar la acea judecătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata anna34 anna34 Intr-un proces civil pe care l-am castigat(decizie irevocabila), instanta s-a pronuntat doar in parte in ceea ce priveste cheltuielile de judecata, motiv ... (vezi toată discuția)
Retragere cerere dosar ciciilo ciciilo Buna ziua. daca am apucat si am depus la dosar o cerere pt renuntare la judecata o mai pot cumva retrage pana la infatisare? Multumesc (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala vlasedaniela vlasedaniela buna ziua, am si eu o problema cu hotararea de divort ,mi s-a gresit data casatoriei si din cate am inteles pentru a-mi putea schimba buletinul intai trebuie ... (vezi toată discuția)