avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator

Buna ziua,
am o problema care datateaza de o luna de zile.In luna noiembrie a aparut o problema la conducta de apa rece din baie si ca instalatorul sa poata lucra trebuia oprita coloana.robinetul coloanei din subsol nu functioneaza si am sesizat administratorul.La inceput timp de o saptamana ma mintit ca rezolva si apoi nu mai raspunde la telefon.Am facut o sesizare scrisa catre presedinta de bloc cu nr de inregistrare la care mi-a raspuns verbal ca nu are ce sa faca si ca oricum isi va da demisia de la 1 Ianuarie.Va intreb cum pot sa il determin legal sa isi rezolve atributiile pentru care noi ca asociatie de propietari il platim.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:01, 11 Decembrie 2012
johnpescar a scris:

. . Eu unul nu am vazut asa ceva.

Nu ati vazut proprietar care sa initieze inlocuire instalatie parte comuna si care in subsidiar sa se "ocupe" si de valorificarea vechii instalatii??
Nu ati vazut proprietar care sa initieze demersurile pentru instalat interfon,cu scopul a fi exonerat de la plata montaj??
Nu ati vazut proprietar care sa initieze demersurile pentru hidroizolatie terasa sau modernizare energetica condominiu si sa beneficieze de facilitatea scutirii c/v individuala??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asciatie de locatari BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. Am si eu o intrebare: administratorul asociatiei noastre de locatari, impreuna cu alti cativa locatari, si-au amenajat la subsolul blocului cateva ... (vezi toată discuția)
Firma de metrologie contractata de asociatia de proprietari m-a inundat VulcuSimona VulcuSimona Buna ziua! In urma unui afis pus pe usa de la intrarea in scara am aflat ca o firma de metrologie va verifica ceasurile de apa rece din apartamente. Angajatul ... (vezi toată discuția)
Oprire apa pt reparatii Vulturudac Vulturudac buna ziua,daca vreau sa repar robineti sau componente instalatii apa in apartamentul meu,trebuie sa opresc apa de la subsolul blocului,pt cateva zeci de minute ... (vezi toată discuția)