avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

mi-am dat demisia dar nu am primit ultimi bani ce mi se cuvineau
am fost la ITM am facut sesizare , au trecut 30 de zile si nu am primit nimic.ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii si vechimea.
nu am avut contract e munca , an lucrat si ore suplimentare timp de 1 an si 3 luni
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 12 Decembrie 2012
Ma tem ca, in lipsa unui contract individual de munca nu veti putea fi platit pentru orele prestate si nici nu veti beneficia de vechimea corespunzatoare.
Ati putea insa, sa incercati o actionare in instanta a angajatorului, folosind proba cu martori(fostii colegi).
Reveniti cu adresa la ITM si mentionati-le ca ati mai depus una, daca nici in acest caz nu va raspund sesizati Ministerul Muncii si/sau Inspectia Muncii.

Atui lucrat fara c.i.m. peste 1 an de zile ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera banii?sunt minora dyenutza_rebela dyenutza_rebela Buna seara, Am lucrat pe perioada verii ca sezonier la un supermarket din oras din data de 1.07.2010 pana in 1.09.2010. Eu sunt minora. Am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Demisie si drepturi!!! Copakbana13 Copakbana13 Sper sa nu mai fi fost aceasta discutie si sa nu fi vazut. Nu imi doresc sa deschid un topic cu aceeasi tema! Ideea este urmatoarea.... Lucrez de 8 ... (vezi toată discuția)
7 zile din 7 oana_1986 oana_1986 buna, suntem obligati sa venim si duminica la lucru...daca nu veniti va inaintati demisia....deja avem o luna de cand lucram asa (vezi toată discuția)