avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PURTATOR DE IMPOZIT PE VENIT?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PURTATOR DE IMPOZIT PE VENIT?

Buna seara. As vrea sa stiu daca in urmatoarea speta, pe care o voi prezenta, se datoreaza impozit pe venit, sau nu ;
Ma confrunt cu urmtoarea problema: Asociatului unic, care este si adm. soc., i se acorda un imrumut in bani, prin virament bancar, de catre o pers. fizica. Asociatul, care primeste imprumutul, finanteaza(imprumuta) , la randul sau, societatea comerciala la care este asociat unic si adm . unic. Se datoreaza imp pe venit ? Ulterior se va fce compensare bilaterala. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iacobandreea30 , utilizator 18:17, 8 Ianuarie 2013
Nu se datoreaza impozit pe venit la imprumut....
V amultumesc, mult pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinceperea activitatii vioviod vioviod Sunt incepatoare si ma confrunt cu o situatie la care nu ma pricep: Am o S.C. cu asociat unic , neplatitoare TVA ,platitoare impozit pe profit, ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic fara lichidare!!! ContSters21504 ContSters21504 SPETA cu 3 intrebari: SRL cu asociat unic. 1. este posibilă dizolvarea voluntară a societăţii mai sus menţionate, fără lichidare, raportat la ... (vezi toată discuția)
Largirea sferei de activitate dr.daniela dr.daniela Am o societate comerciala cu profil activitate medicala stomatologica. Pot sa imi maresc sfera de activitate cu o alta activitate, adica sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)