avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu pot trimite mingea Avocatnet?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu pot trimite mingea Avocatnet?

In aceasta seara, la orele 20.30 am primit mingea Avocatnet dar nu o pot trimite.
Dupa ce scriu numele destinatarului (si am scris mai multe nume) imi apare un text care spune "Nu ai voie sa trimiti mingea Avocatnet".
De ce nu am voie?
S-a modificat ceva si eu inca nu stiu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:10, 11 Decembrie 2012
Buna seara Valeriu,

Ai trimis mingea Avocatnet doamnei Gabriela Pintea :). Poti vizualiza aici!

www.avocatnet.ro/content/fun...

Andreea ;)
Si mie imi da acelasi mesaj, si cu toate astea am pasat :)
Pentru ca este suficient sa apasati o singura data pe "trimite".
Nu aveti voie pt ca ati trimis-o deja si nu aveti cum de mai multe ori. Am patit si eu azi. Inainte cand incepeam sa introduc numele unui utilizator, sistemul genera cateva nume, insa azi, am fost nevoita sa introduc numele intreg al utilizatorului caruia am dorit sa trimit. Nu mi-a aparut mesajul ca am trimis si am mai incercat dar mi-a aparut mesaj " nu ai voie " si abia apoi am vazut ca trimisesem deja.
Poate ar trebui schimbat mesajul din " nu ai voie..", in " nu mai poti trimite .."

Eu am si alte probleme.. cu reclamele, iar sunt paginile albe si stau 15 secunde degeaba ca nici reclama n-o vad. Rar intra reclama si mesajul privind redirectionarea la pagina dorita. Poate ar trebui ca ea sa apara la un anumit interval, mie mi se albeste pagina cam la fiecare schimbare de pagina.

Mai am o problema cu tabloul de emoticoane, pt mesajele in care raspund, ca de ex acum, daca vreu sa pun un emoticon, apas pe zambaret, se deschide panoul cu emoticoane si toate sunt "inghetate" , iar bara din stanga nu se misca (emoticonul asta ar fi ultimul :strong: )
Ar mai fi o problema, dar asta nu cred ca tine de site, paginile nu sunt stabile , adica imediat dupa deschidere, pagina se muta un pic mai sus sau mai jos, astfel incat mi se intampla sa accesez reclamele de sus fara sa vreau.

Ar mai o problema cu diacriticele.. daca editez mesaje cu diacritice, literele se transforma in semne de intrebare.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Care-i intelesul... (mingea avocatnet.ro) ContSters118550 ContSters118550 \" Mingiea Avocat.ro\" ,cu asuzele de rigoare si cum se transmite mai departe.Fac aceasta intrbare ,primind un mesaj de acordare puntaj ,cu conditia de a ... (vezi toată discuția)
Mesaje private Gabriela Mihai Gabriela Mihai Cred ca nu se trimit mesajele private de la mine. Am incercat catre Andreea Lisievici si nu arata ca s-ar fi trimis. (vezi toată discuția)