avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante contract cu firma administrare complex ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante contract cu firma administrare complex rezidential

Buna ziua, am contract cu o firma de administrare pentru un apartament intr-un complex rezidential. Din cauza faptului ca sumele facturate in fiecare luna sunt destul de mari si nu mi-au oferit justificari pentru acest lucru, am ales sa nu le mai platesc.
Drept urmare mi-au luat contorul de apa si mi-au lasat apartamentul fara apa. Contractul este semnat de ei cu apa nova si impartit la fiecare apartament pe baza contoarelor individuale.
Au voi sa faca asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: petrecg , utilizator 21:11, 14 Decembrie 2012
Factura pe care o platesc catre ei este impartita in mai multe cheltuieli. Daca platesc suma restanta doar pentru consumul de apa, care este f. mic in comparatie cu restul, mai au dreptul sa-mi ia (fure) contorul de apa si sa ma debranseze ?
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
petrecg, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferențe consum apă contor de apartament și contor general al ansamblului residențial catalin27smb catalin27smb Locuiesc într-un ansamblu rezidențial format din 8 blocuri. Fiecare apartament din complex are prevăzut un contor de apă. Fiecare bloc este prevăzut cu un ... (vezi toată discuția)
Oprire apa la tot blocul BX BX Datorita a doi datorinci din 50 care nu si-au achitat facturile la apa, asociatia a primit o notificare de la compania de apa ca vor opri apa in tot blocul ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)