avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La revocarea unei condamnari cu suspendare la locul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La revocarea unei condamnari cu suspendare la locul de munca, ramane tot la locul de munca ?

Buna ziua,
varul meu a fost condamnat pentru fuga de la locul accidentului, la pedeapsa de 18 luni cu executare, in cele din urma a fost gratiat cu decretul din 2002, iar in sentinta definitiva a fost condamnat 18 luni la locul de munca fiind gratiate, apoi dupa 2 sau trei ani (nu stiu exact) a fost implicat intr-o pseudo afacere cu un individ care era urmarit (filat), varul meu nu a asvarshit nici-o fapta dar i sa retinut intentia, respectiv tentativa de uz de fals, in conditiile in care nu sa gasit obiectul falsificat despre care se discuta, in cele din urma a fost condamnat si i s-a revocat si gratierea, in speta as vrea sa stiu daca perioada de incercare se poate calcula pana la sentinta definitiva a ultimei fapte comise si ce alte cai mai sunt pentru a fi condamnat la locul de munca sau alta lternativa de a sta in libertate ?
Multumesc anticipat, Diana T.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 16:38, 4 Februarie 2009
Daca in perioada de incercare a mai comis o fapta penala orice calcul este de prisos, oricum, nu se mai poate pune problema execuyatarii in stare de liberatate)la locul de munca sau conditionat) fata de starea de recidiva/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care este incalcata perioada de proba pentru eliberare conditionata ... ContSters71772 ContSters71772 In cazul in care este incalcata perioada de proba pentru eliberare conditionata, cum se socoteste, de la pronuntarea definitiva a primei infractiuni pana la ... (vezi toată discuția)
Reabilitare, cazier judiciar popikku popikku In 1999 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare cu termen de incercare 2 ani si 6 luni,dupa care in 2002 am fost condamnat din nou la 3 milioane amenda ... (vezi toată discuția)
Gratiere-dosare pe rol oltul oltul daca intervine gratierea voi fi eliberati cei condamnati definitiv la inchisoare? ce se intampla cu dosare pe rol? nimic (vezi toată discuția)