Avem o situatie foarte ciudata. Am avut un angajat care a furat aproape un miliar, i-am facut plangere penala si asteptam sa vedem ce hotaraste instanta.
Problema este urmatoarea, au inceput sa vina clienti care au cumparat produse de la ea , insa nu au nimik la mana, act, contract ......nimik. Intrebarea mea este ce ii sfatuim sa faca......sa de-a o declaratie, sa ii faca plangere, da firma in judecata si noi depunem la dosarul ei aceasta declaratie???????
daca exista un act doveditor ca a cumparat de la d_voastra acel produs,chiar daca nu are certificat de garantie,respectiva poate face plangere la protectia consumatorului dar , responsabil este manegerul firmei si nu angajata hoata.Pana la urma ea a sustras bani de la firma angajatoare,si nu de la clienti.Va recomand sa abordati discret aceea clienta,sa-i schimbati eventual produsul,dar lasati_i impresia ca faceti un efort pentru dansa,pentru ca altfel ve-ti fii invadati de clienti nemultumiti.Nu cred ca e indicat sa faca reclamatie.
Plangere penala
mgeorgiana
Buna ziua,
In data de 17.08.2012, am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj, am cerut nr de inreg , ni s-a dat. In termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
miha14
sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie.
La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)