avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studii

Buna, am terminat Fac.de Stiinte Juridice si Administrative, Administratie Publica, si vreau sa stiu ce functie pot ocupa cu aceste studii si daca fac un master in Drept pot fii jurist sau avocat.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bancanna , utilizator 13:01, 12 Decembrie 2012
Nu, nu puteti. Puteti face continuare de studii la specializarea drept. Cel mai probabil inca doi ani dar multe examene va pot fi echivalate. Pentru a fi jurist, avocat, grefier(cu studii superioare), procuror, judecator trebuie sa aveti terminata specializarea stiinte juridice.
Cu specializarea dumneavoastra puteti lucra doar in administratie publica.
Am inteles. Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng anda_br anda_br Buna, As dori sa stiu daca pot candida la examen avand ca studii superioare Administratie Publica. Initial am inteles ca da, dar am aflat si pareri contra. ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat! fanel fanel Am terminat facultatea de Stiinte Economice si Administrative Pitesti Specializarea Administratie Publica la Pitesti (4 ani) si lucrez ca operator date la o ... (vezi toată discuția)