avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plingere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plingere

Am fost angajata la o firma fara sa semnez CM si mi sa facut o demisie nesemnata de mine .In urma aceste angajari mi sa taiat somajul .Am facut plingere la ITM , raspunsul a depasit 30 zile dar iei au verificat angajatorul in format electronic si nu ce am depus eu in plingere. Am mers in audienta la inspectorul sef si astept iarasi 30 zile sa primesc un raspuns care nu se stie daca va fi cel corect. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 14 Decembrie 2012
Practica spune multe , insa un raspuns gresit dat de catre ITM nu constituie o regula generala .. restul este filosofie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 de zile de la depunerea unei sesizari catre: i.t.m.bucuresti-inspectia muncii -garda financiara. nici un raspuns... ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ionutdima13 ionutdima13 buna ziua ,eu am contractul suspendat de 8 luni nici acum nu mi sa dat termen in instanta de ce merge asa greu.apropo de cercetare disciplinara eu nu trebuia ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns reclamatie itm VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 cum procedez daca itm nu raspunde la reclamatie ,patronul ma amenintat ca are relatii la itm (vezi toată discuția)