avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Declaratie de sustinere financiara = poprire pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Declaratie de sustinere financiara = poprire pe salariu ?

In urma cu cateva zile am dat la politie o declaratie de sustinere financiara si o adeverinta de salariat. Pe scurt ajut pe cineva fara venituri, care executa o pedeapsa cu suspendare si este obligat sa plateasca o anumita suma despagubire. De curand am fost informat de catre angajator ca am poprire pe salariu de la primarie ( sau cel putin asa am inteles ), este posibil ca in urma declaratiei de sustinere sa fiu obligat sa ii platesc despagubirile ? Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:20, 13 Decembrie 2012
Informati-va la angajator intai despre ce e vb ca au atasat titlu executoriu si deci stiu exact pt ce s-a infiintat poprirea. Apoi, puteti formula contestatie daca acele datorii nu-s ale dvs sau nu s-a respectat vreo procedura.
Nu poate fi vb de obligatiile de despagubire a acelei persoane, declaratia dvs de sustinere nu are legatura cu ce are omul ala de platit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire corecta? robertsega32 robertsega32 Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat. Este suficienta aceasta pentru a-i opri bani din salariu ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu taxa auto Diana_27 Diana_27 Buna ziua. Va prezint pe scurt situatia in care ma aflu, cu speranta ca ma puteti ajuta. In 2006 parintii mei au dorit achizitionarea in leasing a unui ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)