In urma cu cateva zile am dat la politie o declaratie de sustinere financiara si o adeverinta de salariat. Pe scurt ajut pe cineva fara venituri, care executa o pedeapsa cu suspendare si este obligat sa plateasca o anumita suma despagubire. De curand am fost informat de catre angajator ca am poprire pe salariu de la primarie ( sau cel putin asa am inteles ), este posibil ca in urma declaratiei de sustinere sa fiu obligat sa ii platesc despagubirile ? Multumesc frumos pentru raspuns.
Informati-va la angajator intai despre ce e vb ca au atasat titlu executoriu si deci stiu exact pt ce s-a infiintat poprirea. Apoi, puteti formula contestatie daca acele datorii nu-s ale dvs sau nu s-a respectat vreo procedura.
Nu poate fi vb de obligatiile de despagubire a acelei persoane, declaratia dvs de sustinere nu are legatura cu ce are omul ala de platit..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire corecta?
robertsega32
Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat. Este suficienta aceasta pentru a-i opri bani din salariu ... (vezi toată discuția)