avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se poate intampla cu un cont bancar lasat deschis ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se poate intampla cu un cont bancar lasat deschis in afara

acum cateva luni, mai exact 6 luni am deschis un cont bancar ( debit card ) la o banca in Anglia,( HSBC) contractul cu ei presupunea obligatia minima de 6 luni sa platesti 8 lire /per luna taxa de administrare dupa aceea puteam renunta la card, ulterior am plecat din Anglia ne mai avand posibilitatea de a ramane acolo ( actele ) dar am pastrat contul deschis pentru a-mi putea ridica ultimul salariu cand ajungeam in RO ca alta solutie nu aveam. acum va intreb pe voi care aveti habar ce mi se poate intampla ca nu mi-am platit comisioanele aferente si ca acel cont a ramas deschis deci se tot strang cate 8 lire in fiecare luna pe minus, sunt curios ce se poate intampla ca dupa cum stiu eu bancile nu te iarta nici pt un leu
astept rasp voastre sincere
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:39, 16 Decembrie 2012
Aveti posibilitatea sa intrati pe site-ul bancii respective, faceti dovada cine sunteti si incercati sa rezolvati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! Anamariavîlcu Anamariavîlcu Am lucrat în Anglia timp de 2 ani. Am făcut un credit, aveam și un overdraft la cardul de debit. Am rămas însărcinată și din motive de sănătate, cât ... (vezi toată discuția)
Credit bancar beleaua beleaua Buna ziua,doresc sa fac un mic credit la o banca si sunt refuzata pe motiv ca apar ca rau platnic cu un credit facut in 2007 ,care apare apoi in 2012 cu 6 luni ... (vezi toată discuția)
Sold restant card de salariu lumifatu lumifatu Buna dimineata Am lucrat intr o firma care, printre alte documente necesare la angajare mi a deschis si un cont la o banca pt plata salariului.Doar doua zile ... (vezi toată discuția)