avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu firme de arendare terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu firme de arendare terenuri

Buna ziua ! Doresc sa ma informez care sunt pasii si la care autoritate sa fac reclamatii referitor la o firma de arendas, care ne folosesc terenurile in jud.Brasov si din 2010 nu am primit nici macara un leu sau produs din arenda, doar false promisiuni ? APIA, Judecatorie, Politie ??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:34, 14 Decembrie 2012
Cu acel contract de arendare mergeti la un executor care va incerca sa va recupereze drepturile.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile arendatorului rezultare din nerespectarea contractului de arenda valnord valnord Salutare tuturor, am arendat 6 ha teren arabil printrun contract inregistrat la primaria locala in data 15.06.2010. Intrucat arendasul nu a respectat ... (vezi toată discuția)
Anulare contract arendă Abuz arendas Abuz arendas Nepotul meu a încheiat un contract de arendă ptr un teren pe care îl deține în indiviziune cu încă 2 coopropritari, pe o perioadă de 10 ani, numai pe ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)