avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere fara Asistenta Sociala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere fara Asistenta Sociala

In anul 2008 bunici ( in varsta de 84 - 86 de ani ) mei au incheiat un contract de intretinere cu verisori mei ,in 2012 au decedat.
Am fost la primaria de unde apartineau bunici pentru a cere copie dosarului de la Asistenta Sociala pentru incheierea acestui contract de intretinere, iar primarul a spus ca nu exista un dosar sau comisie din partea Asistentei Sociale pentru acel contract.

Intrebarea mea, Este valabil contractul de intretinere sau nu ?
Cel mai recent răspuns: georgeilie , utilizator 15:07, 13 Decembrie 2012
La notar se detine copia acelui contract!
consilierjr a scris:

La notar se detine copia acelui contract!


asa si?
ce intrebare am pus eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere - implicati cetateni straini georgemoto georgemoto Bunici mei au facut un \\"contract de intretinere\\" ( nu contract de vanzare-cumparare cu clauza ) in ianuarie 2008 intre verisoarele mele X si Z,lasandu-le ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere Vlad2013 Vlad2013 Suntem necajiti si dezorientati. Dorim sa intocmim cu tata ( 85 de ani - nevazator,gradul I ) un CONTRACT DE INTRETINERE . Este dorinta dumnealui sa -l ... (vezi toată discuția)
Notari publici - neglijenta in serviciu georgemoto georgemoto Spre exemplu, la notar 2 batrani de 84 respectiv 86 au incheiat un contract de intretinere. Notarul spune ca acele 2 persoane varsnice sunt in ... (vezi toată discuția)