avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura la ce curs BNR ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura la ce curs BNR ?

Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare cu o firma de constructii pentru cumpararea unei case . Pretul este in eur.
Maine vreau sa semnez contractul . Firma care imi vinde casa mi-a emis factura azi, cand cursul de schimb e mai mare la BNR decat cel de maine.
E ok sa emita factura anterior datei semnarii contractului ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: volar , utilizator 15:10, 13 Decembrie 2012
Nu e ok, dar ma intreb daca evolutia cursului ar fi fost alta, ce pozitie ati fi avut?
Sunt sigura ca nu era placut. Si mi-as fi doris sa pot folosi cursul avantajos pentru mine.
Dar nu eu am ales data semanrii contractului ( care a fost stabilita acum cateva zile ) si nu am putut previziona evolutia cursului. Adica, si daca cursul era 4.58 , tot am fi semnat maine , la cursul de 4.58 .
:)

Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate ... Torx Torx Buna ziua, Am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate de vanzator in care este stipulat pretul vanzarii \"X\" EUR in echivalent lei la cursul BNR din ... (vezi toată discuția)
Cuantumul tva pentru o locuinta noua addi68 addi68 In cazul contractarii unei locuinte constructie noua, TVA aplicabil este de 5% daca, una din conditii este ca pretul acesteia fara TVA sa nu depaseasca 380 000 ... (vezi toată discuția)
Plati stipulate in antecontract molo2o molo2o Buna seara, am semnat in aprilie 2016 un antecontract pentru achizitia unui apartament care avea in cuprinsul lui articolul urmator: 2.2. Toate platile ... (vezi toată discuția)