avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere bilet de iesire din spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere bilet de iesire din spital

Buna ziua.Am fost internata in Spital Judetean de Urgenta si am fost operata acum o luna.Mi s-a eliberat biletul de iesire din spital cand am fost externata dar l-am pierdut.Acum poate sa-mi elibereze cineva o copie dupa biletul de iesire din spital pentru ca trebuie sa-l duc la medicul de familie.Ce trebuie sa fac pentru a-mi elibera copia aceea si in cat timp se poate elibera?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:58, 16 Decembrie 2012
Adresati-va cu o cerere spitalului, sa obtineti o copie, specificand perioada, sectia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz medic Doina55 Doina55 Este legal ca un medic sa refuze cererea verbala formulata de apartinatorii unui bolnav pentru eliberarea actelor medicale ptr a cere o a doua opinie medicala? ... (vezi toată discuția)
Malpraxis AndreiGavan AndreiGavan Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati! Acum 3 ani mai exact in anul 2012, am facut o operatie de rinoplastie ce a iesit jalnic ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli tratament medical 45rodica 45rodica Exista vreo solutie prin care se poate recupera cheltuielile cu tratamentul pe care il cumparam cand suntem internati in spital? Mentionez ca persoana ... (vezi toată discuția)