avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare cheltuieli tratament medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare cheltuieli tratament medical

Exista vreo solutie prin care se poate recupera cheltuielile cu tratamentul pe care il cumparam cand suntem internati in spital?
Mentionez ca persoana internata este pensionara.
Daca da, cum si in ce conditii.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:58, 26 Noiembrie 2013
Formulati o cerere catre Casa de asigurari de sanatate judeteana prin care cererti restituirea sumelor cheltuite.La cerere trebuie sa anexati in copie urmatoarele acte: Biletul de iesire din spital, chitantele medicamentelor achizitionate pentru bolnavul internat si copia cuponului de pensie....success.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalele deconteaza medicamentele cumparate de bolnavi? kissbogi kissbogi Sunt insarcinata in luna a 9. si am sange Rh-, in cazul in care copilul meu va avea sange Rh+ ar trebui sa primesc o injectie, care ar tebui sa fie gratuita, ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie foaie observatie clinica si copii investigatii efectuate dumibog dumibog Va salut, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot obliga spitalul la care am fost internat sa-mi elibereze o copie conforma cu ... (vezi toată discuția)
Petitie servicii medicale gratuite pentru persoana cu handicap grav boldizsmaria boldizsmaria Subsemnata persoana care prin CERTIFICATUL DE INCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP eliberat de catre COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR ADULTE CU HANDICAP al ... (vezi toată discuția)